Tsjechisch Bier en Diner

Koop hier bij PraagTickets.nl tickets voor bierproeverijen in Praag of een avondtour en Kroegentocht samen met een heerlijk traditioneel Tsjechisch diner. Een bezoek aan Praag zonder het proeven van het Locale Bier gaat haast niet. Koop nu tickets bij PraagTickets.nl

Tsjechisch Bier en Diner
 
Diner in het Gemeentehuis

Diner in het Gemeentehuis

Geniet van een heerlijk en traditioneel Tsjechisch diner in Het Gemeentehuis in hartje Praag. Koop uw tickets voor dit diner hier!

Vanaf € 34.70
Folklore Avond met Diner

Folklore Avond met Diner

3.0
(1)

Deze Folklore avond met diner, drankjes en dans in Praag is een avond om nooit meer te vergeten. Koop uw tickets voor onze Folklore avond in Praag hier en maak een traditioneel Tsjechisch feestje mee!

Vanaf € 61.10
Tsjechisch Bier Proeven

Tsjechisch Bier Proeven

Tsjechisch Bier Proeven in Praag is een must voor iedere bierliefhebber. Geniet tijdens deze tour van meer dan 7 biersoorten. Koop uw tickets voor Tsjechisch Bier Proeven in Praag hier!

Vanaf € 24.50
Praag Kroegentocht

Praag Kroegentocht

3.0
(1)

Praag Kroegentocht, bezoek 2-3 cafés en eindig de avond in de grootste club/café van Europa. In de Praag Kroegentocht zitten de drankjes en het bier inbegrepen! Koop uw feest tickets voor Praag Kroegentocht hier!

Vanaf € 24.50
Praag Brouwerij Tour

Praag Brouwerij Tour

4.0
(1)

De Praag Brouwerij Tour is de best bier tour die je kunt vinden in Tsjechië. Koop je tickets voor de Praag Brouwerij Tour hier en proef alle beroemde Tsjechische bieren!

Vanaf € 49.00
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen