Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets in Praag

Welkom bij PraagTickets.nl, de website voor sightseeing tickets en toegangskaarten voor attracties. Boek snel en veilig tickets voor sightseeing tours en rondleidingen door Praag of zie de Laterna Magika en het Black Light Theater. Geniet van Praag bij nacht en ga mee met een Tsjechische bier tour of een Segway tour. Ook bieden wij excursies naar Terezin of zie meer van het prachtige Joodse gedeelte van Praag. Vind jou volgende Praag ervaring hier bij ons!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Folklore Avond met Diner

3.8 (5)
Vanaf € 54.2
Alhoewel deze folklore avond met diner plaatsvindt in hartje Praag, ademt de tuin en het restaurant een zeer Tsjechisch landelijke sfeer uit.

U zult een onvergetelijke avond meemaken van typische Tsjechische gastvrijheid en plezier. Onze tuin en restaurant is de plek voor dit Slowaakse en Tsjechische zigeuner dansfeest.

Gedurende de hele avond is de bar geopend en GRATIS (zoveel Tsjechisch bier, wijn en frisdrank als u wilt) en u krijgt een Tsjechisch traditioneel 3 gangen diner voorgeschoteld in de bijzondere setting van een Tsjechisch tuinfeest.

Op deze avond wordt u niet alleen vermaakt u zult tevens kennisnemen van Tsjechische tradities en u krijgt de gelegenheid om deel te nemen in de feestelijkheden (alleen wanneer u dit zelf wenst) Wij hopen dat u van de partij zult zijn en de landelijke feestvreugde van Tsjechische en Praagse muziek, dans, eten en bier meemaakt!

Belangrijke informatie:
- Dagelijks om 19.00 uur. Gelieve niet later dan 18.45 uur op de ontmoetingsplek aanwezig te zijn.
- Open bar en 3 gangen diner is incl. de prijs.
- De plek van aanvang en einde is: Národní Trida (Straat) 38, 110 00 Praag voor de Folklore Avond met diner!

Openingstijden

Elke dag 19:00 

Direct bevestiging

Print voucher

Duur: 2 uur 30 minuten

Routebeschrijving

Folklore Avond met Diner

Adres
Gelieve op het volgende adres om 19.15 uur aanwezig te zijn: Gray Line/Bohemia Departure Booth Národní Trida(Straat) 38, 110 00 Praag Vanaf hier staat er transport klaar om u naar de Folklore Avond en Diner te brengen.

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!