Zoek tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

In het voetspoor van W.A. Mozart

Vanaf € 37
In het voetspoor van W.A. Mozart is een unieke tour waar u langs de plaatsen komt waar de geniale componist in Praag verbleef.

Dit is uw kans om te leren waarom de mensen in Praag zo gastvrij waren voor Mozart, waarom hij zo geliefd was in Praag en waarom zijn muziek de harten veroverden van iedereen in het land tot op de dag van vandaag.

We beginnen te voet, we wandelen door de Oude stad waar we stoppen bij het Gouden Engel huis in het Statentheater. Het is in het Statentheater waar de wereldpremière van Don Giovanni plaatsvond op 29 Oktober 1791. Het Drie Gouden Leeuwen huis is waar Mozart leefde gedurende zijn tweede verblijf in Praag.

Vervolgens stappen we op een tram naar Lesser Stad om een bezoek te brengen aan een muziek tentoonstelling in het Tsjechische Museum. Daarna nemen de kabelbaan naar Petrins voor het uitzicht op de toren daarna door naar Strahov Klooster bij Hradèany.

Hierna lopen we naar het Strahov Klooster waar Mozart improviseerde op het orgel in de kerk. Bij het Hradèany Plein en Lesser Stad stoppen we bij de verschillende huizen en paleizen waar hij of wel heeft gewoond dan wel concerten heeft gegeven. Onze reis stopt bij de St. Nicolaas Kerk waar het requiem werd uitgevoerd op 14 December in 1791 als een tribuut aan W.A. Mozart.

Belangrijke informatie:
- Deze tour is op Ma. Wo. & Vr. om 13.30 uur.
- Duur: 3 uur.
- Kinderleeftijd: van 1 tot 9 jaar oud.
- Deze tour is met de tram, kabelbaan en ter voet. We raden u daarom aan geschikte schoenen en weerbestendige kleding te dragen.
– De tour wordt door een Engels, Spaans, Frans, Italiaans of Duits sprekende gids geleid.
– Geen verborgen kosten of heffingen.
– Consumpties zijn niet inbegrepen in de prijs.
- In het voetspoor van W.A. Mozart eindigt in Lesser Stad.

Openingstijden

Ma., Wo. & Vr om 13.30 uur

Direct bevestiging

Print voucher

Duur: 3 uur

Routebeschrijving

In het voetspoor van W.A. Mozart

Adres
Gelieve 10 minuten voor vertrek op dit adres aanwezig zijn: Gray Line/Bohemia Departure Booth Národní Trida 38 110 00 Praag

×