Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Grote Stadstour van Praag

3.8 (10)
Vanaf € 27,00
Onder begeleiding van een gids is deze stadsrondrit door Praag, ook wel bekend als de stad van honderd torens, de perfecte gelegenheid om het meeste van Praag te zien in minder dan 3 uur.

U zult het Staatstheater in de Oude Stad zien, hier vond de première van W.A. Mozart's Don Giovanni plaats. We passeren vervolgens het Nationaal Theater,ontvang een panoramisch uitzicht op het Praagse Kasteel en de Karelsbrug, we vervolgen onze rit naar de Kruittoren, het Wenceslausplein, het centrum van de nieuwe stad, het Karelsplein, en het beroemde Dansende Huis.

We steken de Jirasek brug over en vervolgen onze tour in het Lesser Kwartier, gedomineerd door de Sint Nicolaas Kerk. Vanaf hier begint onze wandeling langs het Praag Kasteel, bekijken we de Sint Vituskathedraal, waar de Tsjechische kroonjuwelen worden bewaard. In het Lobkowicz Paleis kunt u genieten van een heerlijke kop koffie in een prachtig historisch café. Na de koffiepauze keren we terug naar de Leeuwen Binnenplaats waarvandaan we de Joodse stad zullen betreden, langs de oudste synagoge van Europa naar het Oudestadsplein, één van de meest oude marktplaatsen van Praag, met zijn historische stadhuis en wereldberoemde Astronomische Klok.

Hier eindigt de Grote Stadstour!

Belangrijke informatie:
- Deze tour start dagelijks om 10.00 uur.
- Duur van de tour: 3 uur
- Kinderleeftijd: van 1 tot 9 jaar oud
- De tour wordt met de bus en te voet afgelegd. We raden u daarom aan geschikte schoenen en weerbestendige kleding te dragen.
- De tour wordt door een Engels, Spaans, Frans, Italiaans of Duits sprekende gids geleid.
- Geen verborgen kosten of heffingen.
- Consumpties zijn niet inbegrepen in de prijs
- De Grote Stadstour van Praag eindigt bij het Oudestadsplein

Ticket categorieën

Adult (10+)
Child (0-9)

Openingstijden

Dagelijks om 10.00 uur

Bestel

woe, 19 jun 2024

Direct bevestiging

Voucher uitprinten

Duur: 3 uur

Routebeschrijving

Grote Stadstour van Praag

Adres
Gelieve 10 minuten voor vertrek op dit adres aanwezig zijn: Gray Line/Bohemia Departure Booth Národní Trida 38 110 00 Praag

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!