Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Gouden Stadstour van Praag

3.9 (20)
Vanaf € 35,20
De Gouden Stadstour van Praag is zonder twijfel een fantastische tour langs vele bezienswaardigheden! U zult de historische plekken van Praag vanaf een bank, boot en ook ter voet bezichtigen! Het is de meest uitgebreide en complete introductie van Praag die wij u kunnen aanbieden!

De tour begint op de bus, waarmee we het Statentheater passeren, hier vond de première van W.A. Mozart's Don Giovanni plaats. We vervolgen onze rondrit langs het Nationaal Theater naar de Smetana Waterkant waar u kunt genieten van het het adembenemende panoramisch uitzicht op het Praagse Kasteel en de Karelsbrug. Hierna rijden we door naar de Oude Stad en de Nieuwe Stad. Bekijk, het Wenceslausplein, het hart van Praag. Na het Wenceslausplein steken de het Karelsplein over en komen aan bij het Dansende Huis aan de rivier. We zullen hier de rivier oversteken en uitkomen in het Lesser Kwartier gedomineerd door de Sint Nicolaas Kerk. Direct hierop volgend starten wij (ter voet) onze tour langs het Praagse kasteel, passeren we de Sint Vituskathedraal, het Oude Koninklijke Paleis en Sint Joris Klooster om uit te komen bij de trappen van het Oude Kasteel. We zullen vervolgens terugkeren naar de Karelsbrug (ter voet), waar u een praatje te horen krijgt over diens standbeelden.

Hierna zullen we aan boord gaan van een cruiseboot die ons langs plekken zal brengen waar grote cruiseschepen niet kunnen varen – de Duivels Stroom kanaal op zodat je betoverd raakt door de pittoreske hoekjes van het Lesser kwartier. De cruise duurt 45 min. en u wordt van versnaperingen voorzien.

Wanneer de cruise voorbij is zullen we (ter voet) door Klementinum heen wandelen om uit te komen bij het Oudestadsplein, met zijn beroemde Astronomische Klok, daterend uit 1410! De tour eindigt bij het Oudestadsplein!

Belangrijke informatie:
– Deze tour start dagelijks om 15.00 uur.
– Duur: 3½ uur.
– Kinderleeftijd: van 1 tot 9 jaar oud
– De tour wordt met de bus, per boot en te voet afgelegd. We raden u daarom aan geschikte schoenen en weerbestendige kleding te dragen.
– De tour wordt door een Engels, Spaans, Frans, Italiaans of Duits sprekende gids geleid.
– Geen verborgen kosten of heffingen.
- De Gouden Stadstour van Praag eindigt bij het Oude Stadsplein.
Bestel nu

Zeer Goed: 3.9 – 20 Recensies

Bestel

maa, 22 jul 2024

Direct bevestiging

Voucher uitprinten

Duur: 3 uur 30 minuten

Routebeschrijving

Gouden Stadstour van Praag

Adres
Gelieve 10 minuten voor vertrek op dit adres aanwezig zijn: Gray Line/Bohemia Departure Booth Národní Trida 38 110 00 Praag

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!