Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets in Praag

Welkom bij PraagTickets.nl, de website voor sightseeing tickets en toegangskaarten voor attracties. Boek snel en veilig tickets voor sightseeing tours en rondleidingen door Praag of zie de Laterna Magika en het Black Light Theater. Geniet van Praag bij nacht en ga mee met een Tsjechische bier tour of een Segway tour. Ook bieden wij excursies naar Terezin of zie meer van het prachtige Joodse gedeelte van Praag. Vind jou volgende Praag ervaring hier bij ons!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Gouden Stadstour van Praag

3.9 (20)
Vanaf € 39
De Gouden Stadstour van Praag is zonder twijfel een fantastische tour langs vele bezienswaardigheden! U zult de historische plekken van Praag vanaf een bank, boot en ook ter voet bezichtigen! Het is de meest uitgebreide en complete introductie van Praag die wij u kunnen aanbieden!

De tour begint op de bus, waarmee we het Statentheater passeren, hier vond de première van W.A. Mozart's Don Giovanni plaats. We vervolgen onze rondrit langs het Nationaal Theater naar de Smetana Waterkant waar u kunt genieten van het het adembenemende panoramisch uitzicht op het Praagse Kasteel en de Karelsbrug. Hierna rijden we door naar de Oude Stad en de Nieuwe Stad. Bekijk, het Wenceslausplein, het hart van Praag. Na het Wenceslausplein steken de het Karelsplein over en komen aan bij het Dansende Huis aan de rivier. We zullen hier de rivier oversteken en uitkomen in het Lesser Kwartier gedomineerd door de Sint Nicolaas Kerk. Direct hierop volgend starten wij (ter voet) onze tour langs het Praagse kasteel, passeren we de Sint Vituskathedraal, het Oude Koninklijke Paleis en Sint Joris Klooster om uit te komen bij de trappen van het Oude Kasteel. We zullen vervolgens terugkeren naar de Karelsbrug (ter voet), waar u een praatje te horen krijgt over diens standbeelden.

Hierna zullen we aan boord gaan van een cruiseboot die ons langs plekken zal brengen waar grote cruiseschepen niet kunnen varen – de Duivels Stroom kanaal op zodat je betoverd raakt door de pittoreske hoekjes van het Lesser kwartier. De cruise duurt 45 min. en u wordt van versnaperingen voorzien.

Wanneer de cruise voorbij is zullen we (ter voet) door Klementinum heen wandelen om uit te komen bij het Oudestadsplein, met zijn beroemde Astronomische Klok, daterend uit 1410! De tour eindigt bij het Oudestadsplein!

Belangrijke informatie:
– Deze tour start dagelijks om 15.00 uur.
– Duur: 3½ uur.
– Kinderleeftijd: van 1 tot 9 jaar oud
– De tour wordt met de bus, per boot en te voet afgelegd. We raden u daarom aan geschikte schoenen en weerbestendige kleding te dragen.
– De tour wordt door een Engels, Spaans, Frans, Italiaans of Duits sprekende gids geleid.
– Geen verborgen kosten of heffingen.
- De Gouden Stadstour van Praag eindigt bij het Oude Stadsplein.

Openingstijden

Dagelijks om 15.00 uur
Bestel nu

Zeer Goed: 3.9 – 20 Recensies

Direct bevestiging

Print voucher

Duur: 3 uur 30 minuten

Routebeschrijving

Gouden Stadstour van Praag

Adres
Gelieve 10 minuten voor vertrek op dit adres aanwezig zijn: Gray Line/Bohemia Departure Booth Národní Trida 38 110 00 Praag

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!