Zoek tickets

Tevreden klanten

Ticmate Liefdadigheid

Ticmate
Tickets voor internationale evenementen. Actief in meer dan 130 landen op 6 continenten.

Over PraagTickets.nl

PraagTickets.nl is een Zweedse onderneming met vestigingen in Zweden, Kopenhagen, Barcelona en een callcenter in Londen. De visie van PraagTickets.nl bestaat erin om iedereen die informatie wenst te ontvangen over en tickets wenst te reserveren voor bezienswaardigheden, sightseeing en diner -arrangementen in Praag, hierin te helpen op een snelle, veilige en comfortabele manier. Dankzij onze afspraken en relaties ter plaatse kunnen we altijd zeer competitieve prijzen bieden, ook voor evenementen die mogelijk uitverkocht zijn in Praag. Als klant garanderen wij u dat u uw tickets op een veilige manier kunt kopen in een beveiligde omgeving, en we zullen onze uiterste best doen om uw verblijf in Praag even fantastisch te maken als in uw dromen.

Een zakenidee gedreven door passie en interesse

De man achter PraagTickets.nl, Marcus Moeschlin, heeft zelf een gepassioneerde verhouding voor elk soort arrangementen. Reeds als 18-jarige arrangeerde hij reizen naar rockconcerten in Zweden. Drie jaar later in 1985 werkte Marcus samen met Cornelis Vreeswijks´laatste tourné en platen. Daarna is het een lange en spannende carrière geweest. Een carrière die altijd gefokuseerd is geweest op het aanbieden van goede arrangementer en internationale belevenissen voor overkomelijke prijzen, niet op zijn minst in Marcus´ tijd als eigenaar van Box Office op Norrmalmstorg in Stockholm. Marcus is ook tussen de handvol van digitaalpionieren in de gebeurtenissen-wereld omdat hij ook zo vroeg als 1990 deel had in het schapen van Global Tickets - een uniek netwerk - waar 22 landen onder elkaar electronisch kochten en verkochten tickets voor internationale arrangementen. Dit op een tijdspunt waar de concurrentie nog steeds Fax, telex en telefoon gebruikte. Voor dit pionierswerk ontving het netwerk in 1992 de Britse prijs "Queen´s Award" voor het beste exportidee.

Op het Deense kantoor in Kopenhagen zit Kim Harbers en Lene Aagesen. Kim en Lene hebben net zoals Marcus een gepassioneerde verhouding voor alle soort arrangementen in de gehele wereld, met het hoofdgewicht op musicals en voetbal.

Kim´s carrière in de verkoop van tickets voor international arrangementen begon in 1996 toen hij werd aangesteld bij ARTE Buitenland, een van de werkzaamheden die lid was van het Global Tickets netwerk. Kim fungeerde in vele jaren als landschef voor Denemarken en als manager voor de Noordse landen. Kim´s functie en verantwoordingsgebied bij Ticmate is het schapen en het plegen van de contacten tussen Ticmate en de international theaters en de buitenlandse agenten die Ticmate gebruiken, zodat we altijd de beste contacten hebben voor de ticketverkoop voor de international arrangementer in de wereld. Kim is ook landschef voor Ticmate´s Internetsites.

Er staat dus vele jaren ervaring achter Ticmate met kantoren zowel in Zweden als in Denmarken, wat Ticmate maakt tot een lokale firma met een globaal netwerk en ambities.

PraagTickets.nl is in het bezit van Ticmate

Marcus Moeschlins belangrijkste bedrijf Ticmate bestaat pas sinds 2006, maar is vanaf het begin elk jaar winstgevend geweest. Ticmates visie bestaat erin om de Europese marktleider te zijn voor de ticketverkoop van alle soorten internationale evenementen en alle soorten reizen. Als onderdeel van deze strategie, lanceerde Ticmates haar eerste muzikale website: LondonMusikaler.se. Thans is LondonMusikaler.se te vinden in tien verschillende talen in meer dan tien landen, zoals onder meer LondenMusicals.nl in Nederland.

De visie voor PraagTickets.nl bestaat erin dat de site eveneens beschikbaar moet zijn in meer dan 12 talen, en klanten dient te werven in meer dan 40 landen.

Sinds 2009 lanceerde Ticmate tevens sites met verkoop van voetbaltickets in Spanje, Italië en ook in Londen. BarcelonaVoetbal.nl, LondenVoetbal.nl, MadridVoetbal.n en ItalieVoetbal.nl. LondenTicket.nl, NewYorkTicket.nl, RomeTickets.nl en ParijsTickets.nl die verkopen voor attracties, bezienswaardigheden, evenementen en vervoer in Londen, New York, Rome en Parijs.

Naast VD Marcus Moeschlin, maken Kim Harbers, Ole Oftedal en Jan Friedman deel uit van de Raad van Bestuur. Zowel Oftedal en Friedman hebben een jarenlange ervaring, zowel in bedrijfsvoering als op bestuursvlak wat betreft handel, reizen en media.