Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Don Giovanni – Marionetten Theater

4.2 (55)
Vanaf € 29,20

Geniet van de beroemde opera Don Giovanni, geschreven door een van de meest getalenteerde componisten uit de geschiedenis: Wolfgang Amadeus Mozart. Deze voorstelling speelt zich af in het Marionetten Theater in Praag. Het is een echte Tsjechische specialiteit, een een plezierige avond voor de hele familie!

Hoogtepunten

- Breng een avond door in het beroemde Tsjechische marionetten theater
- Geniet van een opera met de hele familie
- Luister naar de prachtige muziek van Mozart

Wat kan ik verwachten?

Het Nationaal Marionetten Theater presenteert een geheel nieuwe interpretatie van de briljante opera Don Giovanni, met grote marionetten, stijlvolle kostuums en originele podium-effecten. Deze uitvoering wordt gepresenteerd in het originele Italiaanse libretto, geschreven door Lorenzo Da Ponte, een goede vriend van Mozart. Het bekwame gebruik van marionetten maakt dit een niet-traditionele voorstelling die alle leeftijden zal aanspreken.

Don Giovanni zien in Praag heeft een speciale betekenis, omdat de opera speciaal voor deze stad en zijn inwoners is gecomponeerd. De stad werd verliefd op Mozart's werk nadat een van zijn andere opera's, The Marriage of Figaro, daar werd uitgevoerd. De inwoners van Praag wilden meer horen van dit wonderbaarlijke talent, en zo presenteerde Mozart hen Don Giovanni. Hij dirigeerde ook zijn wereldpremière op 29 oktober 1787 in de Estates Theater.

Don Giovanni wordt beschouwd als de donkerste opera van Mozart. Don Giovanni is een jonge, arrogante en losbandige man die iedereen om zich heen misbruikt en boos maakt. Hij geeft niet om de gevolgen van zijn acties of de mensen die hij pijn doet. Maar als hij kans na kans weerlegt om zijn leven te veranderen, wordt zijn leven donkerder en leger. Zal hij uiteindelijk zijn manieren veranderen? Of zal hij iets tegenkomen dat hij niet kan doden, ontwijken of te slim af zijn?

Wist u dat...
...het karakter van Don Giovanni is gebaseerd op de legendarische Don Juan, die voor het eerst verscheen in de Europese folklore in de 16e eeuw.

Hoe werkt het?

Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zal uw e-ticket direct naar uw e-mail gezonden worden, print deze uit en breng deze mee naar het theater.

Ticket categorieën

Volwassene (11+)
Kind (3-10)
Baby (0-2): gratis

Openingstijden

Raadpleeg tijdens het boekingsproces onze kalender voor de beschikbare data en tijden.

Wat is niet inbegrepen?

- Eten en drinken

Bestel nu

Fantastisch: 4.2 – 55 Recensies

Bestel

zat, 4 feb 2023

Direct bevestiging

Print voucher

Duur: 2 uur

Routebeschrijving

Don Giovanni – Marionetten Theater

Adres
Žatecká 98/1 110 00 Josefov

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!