Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets in Praag

Welkom bij PraagTickets.nl, de website voor sightseeing tickets en toegangskaarten voor attracties. Boek snel en veilig tickets voor sightseeing tours en rondleidingen door Praag of zie de Laterna Magika en het Black Light Theater. Geniet van Praag bij nacht en ga mee met een Tsjechische bier tour of een Segway tour. Ook bieden wij excursies naar Terezin of zie meer van het prachtige Joodse gedeelte van Praag. Vind jou volgende Praag ervaring hier bij ons!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Vaclav Havel gedeelde luchthavenvervoer

Kies voor ons gedeelde vervoer vanaf het vliegveld en vergeet de stress van openbaar vervoer en het vinden van een taxi maar! Begin de vakantie in Praag zonder zorgen. Een van onze chauffeurs haalt u op bij Vaclav Havel Airport in Praag en brengt u naar uw hotel.

Of u nu alleen reist, als koppel of in een grote groep, onze chauffeurs brengen u veilig naar en van Vaclav Havel Airport. Ons deur-tot-deur beleid verzekerd u een vervoer tot voor de deur van uw hotel en ook weer terug naar het vliegveld. U hoeft dus niet meer binnen Praag uw weg te zoeken. 

Boek uw luchthavenvervoer hier en geniet vanaf de eerste minuut van uw vakantie!

Belangrijke informatie:

- Kort na de voltooing van uw boeking krijgt u de ticket per e-mail opgestuurd. Print deze voucher uit en neem mee naar locatie.

- Wilt u een retour rit boeken van/naar Vaclav Havel Airport, maak dan twee boekingen: een rit van het vliegveld naar uw hotel boeken en een ticket voor de terugweg apart, aangezien u voor beide ritten een apart boekingsnummer nodig heeft.

- Voordat u de boeking voltooid, wordt u gevraagd de de namen van de passagiers aan te geven, vlucht details en uw hotel (inclusief adres en telefoon nummer) zodat alles voor u geregeld kan worden.

- De prijs voor kinderen en volwassenen zijn gelijk.

- De prijs op deze pagina zijn per auto en niet per persoon.

- In onze minivans passen 1-7 personen. 

- U mag 1 koffer en 1 stuk handbagage meenemen per persoon.

- Bij aankomst in Praag wacht uw chauffeur op u in het parkeergebouw C bij ons kantoor "Dvorak - Rent a Car'. Gebouw C ligt meteen tegenover de aankomsthal A. Volg de borden naar de autoverhuur kantoren. 

- De prijs voor het gedeelde vervoer van/naar Vaclav Havel Airport zijn inclusief fooi, tol en btw.


Openingstijden

Openingstijden: 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Routebeschrijving

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!